Trappstädning

Med bra trappstädning blir de boende nöjdare

Att komma hem till sin lägenhet ska vara något som känns avkopplande och behagligt efter en hård dag på jobbet. Och det första man möts av när man bor i lägenhet är just trapphuset. Det är därför viktigt att trapphuset är rent och fint. Genom att lämna över trappstädning på oss blir det en sak mindre för dig som fastighetsägare eller bostadsförening att tänka på. När du anlitar våra trappstädare får du duktig och erfaren personal så du eller din förening inte behöver tänka på städningens kvalité. Den håller alltid måttet! Vi anställer och utbildar vår personal för att klara era städbehov på bästa sätt. Detta leder till att de boende i fastigheten eller byggnaden känner sig nöjda med att komma hem. Genom att låta oss ta hand om er städning i trappuppgångarna blir det enklare för dig att fokusera på din eller föreningens verksamhet.

pyme_005569_galeria960_009

Varför trappstädning?

Att få er trappstädning skött av oss gör det inte bara finare och mera trevligt i trappuppgångarna. Det blir även enklare för dig att ägna dig åt andra delar av din verksamhet. Genom att anlita oss slipper du eller din förening tänka på anställningar och att ta hand om mer personal. Vi sköter allt åt dig och du betalar enkelt en faktura för jobbet. Trappstädning vad ingår? Det som ingår är att vi kommer och blötsveper dina trappuppgångar, torkar av räcken och dörrhandtag, samt skakar mattorna. Detta betyder att trappuppgångarna kommer att lukta gott och fräscht och vara fria från grus på vintern. Vi finns tillgángliga på flera olika platser i Sverige för att hjälpa er med städningen, ett av våra områden är till exempel, trappstädning Linköping. Se till att dina trappuppgångar blir väl omhändertagna och ser välskötta ut genom att anlita våra proffs på städning.

Vi sköter din trappstädning tryggt och enkelt

Anlita oss på Adexia Service AB för att sköta din trappstädning och du kommer att få tid över till annat. Med våra professionella städare kommer dina trappuppgångar alltid vara rena och fina. Vi är ett serviceföretag som når ut till hela Sverige. Skulle du behöva trappstädning Malmö till exempel, kommer du lätt i kontakt med oss via vår hemsida. Bortsett från att erbjuda dig ett bra trappstädning pris, erbjuder vi dig även en Nöjd-Kund-Garanti. Vi står för en god och hög kvalité på alla våra jobb och vad du och dina boende tycker om städningen är väldigt viktigt för oss.