Trädgårdsskötsel

Trädgårdsskötsel är något för alla

En trädgård kräver mycket tid. Om du inte har möjlighet att lägga ned den omsorg och skötsel som krävs för att hålla din närmiljö snygg och städad kan du tryggt luta dig tillbaka och istället anlita våra tjänster. Alla våra medarbetare får utbildning i att använda rätt redskap och att hantera kemikalier på ett varsamt sätt för ett tillfredsställande slutresultat, vi håller nämligen vår miljöpolicy högt. Vi erbjuder möjligheter att hitta bra lösningar för avfallshantering i samband med trädgårdsskötsel i din fastighet. Ta del av vår erfarenhet redan idag och skapa tid för dig själv där du kan göra andra saker. Vi har den kunskap som krävs för att åtgärda och förbättra din trädgård med allt ifrån gräsklippning till skötseln av dina blomrabatter. Ge ditt hem ett lyft genom att ge den omgivande utemiljön ett propert utseende utan att behöva ta tid från dina egna uppgifter.

gardeing

Varför trädgårdsskötsel?

Adexia Service AB strävar efter att bygga upp en naturlig utemiljö så som kunden önskar. Med hjälp av vår kunniga personal kan du skapa just den trädgård eller omgivning som du anser passa bäst till ditt hem. När du använder en utbildad trädgårdsmästare för att anlägga och sköta din trädgård får din grönska en helt annan varaktighet. Det krävs nämligen en hel del kunskap för att få växtligheten att grönska under så lång tid som möjligt. Med hjälp av oss får du redan från början hjälp att lägga upp en plan för utseendet på trädgården. Ibland krävs samordning av olika företag som har särskild kompetens inom till exempel stenläggning eller plantering av träd. Då kan det vara bra om en enskild aktör tar ansvar för hela anläggningen. När du är i behov av trädgårdsskötsel Bromma är du välkommen att kontakta oss. Det är du som drar upp linjerna och vi som hjälper dig att utföra arbetet.

Noggrann trädgårdsskötsel ger ett bra intryck

Trädgårdsskötsel Malmö hittar du hos Adexia Service AB när du behöver professionell hjälp med att anlägga eller underhålla din trädgård. Skapa en välkomnande omgivning med levande och friska växter till ditt hem. Vare sig du bor eller bara bedriver någon verksamhet så är första intrycket det som varje besökande person kommer ihåg. I längden blir det billigare att ta hand om en trädgård som är väl planerad från grunden. Ta kontakt med oss för att få veta ett trädgårdsskötsel pris för just din fastighet. Vi är ett serviceföretag som välkomnar alla typer av kunder och vi lämnar dessutom alltid Nöjd-Kund-Garanti.