Specialstädning

Ibland är det nödvändigt med Specialstädning

Specialstädning kan behövas vid olika tillfällen. Det kan gälla en städning då någon lämnat en hyreslägenhet i all hast utan att rengöra den tillräckligt inför nästa hyresgäst eller en ordentlig uppfräschning inför en visning. Återkommande storrengöringar av golv och fönster i fastigheter är också praktiskt för att hålla undan fettfläckar på utsatta partier och för att hindra mögel från att växa till i fönsterkarmar och andra ställen där den ordinarie städfirman överser med att titta. En del golv har också heltäckande mattor som kan vara mycket besvärliga att rengöra på djupet. Då kan det vara bra att anlita en firma som har den utbildning och erfarenhet som behövs för att kunna göra golvet rent och fräscht utan att riskera skador på inredningen. Även på fastighetens utsida kan det behövas städning. Fasaden utsätts ofta av nedsmutsning av till exempel avgaser, mossa eller träd som växer nära väggen.

Hem1280x400BrfKajplatsenFonsterputs

Varför specialstädning?

Det kan i längden vara mycket ekonomiskt att anlita professionella städare som utför uppgiften på djupet med jämna mellanrum. Den dagliga städningen blir enklare och man håller fastigheten i gott skick. Att få bort grus och fett som annars gärna lagras på undanskymda ställen leder till att slitaget blir mindre och behovet av renovering minskar på sikt. Luften förbättras också avsevärt när inget mögel eller annan smuts har möjlighet att växa till och lukter i trappuppgångar och fuktiga tvättstugor reduceras. Det är viktigt att den miljö man rör sig i dagligen är fräsch och trevlig och det kan ett företag med rätt kompetens lösa på ett fördelaktigt sätt. De har också den kunskap om miljö och kemikalier som behövs för att din fastighet ska bli ren utan att det påverkar omgivningen på ett negativt sätt och kan dessutom göra dig uppmärksam på utrymmen i lokalerna som kan kräva extra uppmärksamhet.

Rengör på djupet med Specialstädning

När du behöver en riktigt djup rengöring av en lokal och inte känner att du har kunskapen så kan det vara klokt att anlita någon inom Specialstädning Malmö. Adexia Service AB har ett brett kontaktnät och kan hjälpa dig att utforma en plan för den typ av städning som du behöver hjälp med. Vi är ett serviceinriktat företag som gärna ställer upp med goda råd så att du kan hitta en bra lösning när du behöver hålla din fastighet städad och ren. Ta kontakt med oss för att få veta mer om specialstädning pris och våra andra tjänster. Vi erbjuder alltid Nöjd-Kund-Garanti.