Sanering

Rengör ordentligt med professionell sanering

Det kan finnas många orsaker till att en sanering måste genomföras. Det kan bero på mögelskador, vattenläckage eller efterverkningarna av en brand. Då är det viktigt att det berörda området blir ordentligt sanerat för att det inte ska uppstå problem i framtiden. Vid till exempel en brandsanering gäller det att suga upp det vatten som finns kvar efter släckningsarbetet och sätta upp avfuktare. Sedan måste sot och röklukt avlägsnas så att inga dåliga partiklar finns kvar. Om saneringen avser vattenskador gäller det att avfukta lokalen så fort som möjligt så att inte mögel börjar växa till. Mögel är vanligt förekommande i fastigheter och kan vara svårt att bli av med. För att komma tillrätta med det så gäller det att hitta orsaken till angreppet så att man kan åtgärda själva grunden till mögelskadorna. Metoderna är olika men ofta används ozon eller kemi. Vid kemi används både pensling och mögeldödande medel i form av gas.

313-vara-tjanster

Varför sanering?

Ett saneringsföretag har den särskilda expertis som krävs för att använda de kemikalier som oftast behövs för att få bort lukter av rök och mögelangrepp. Det finns olika medel mot till exempel svampangrepp och oljefläckar på marknaden men en effektiv saneringsvätska som gör jobbet på djupet kräver ofta utbildning. En person som är utbildad inom området har också de verktyg som behövs för att göra ett grundligt jobb och dessutom slipper du oroa dig för att det ska finnas något kvar som kan dyka upp och ställa till det i framtiden. Ett tränat öga kan också lägga märke till riskområden i din fastighet så att du kan förebygga skador och på så sätt undvika kommande fukt och mögelsaneringar. Det är viktigt att ha en lämplig fuktnivå och bra omsättning på luften i den fastighet där man vistas och en kunnig saneringsfirma kan hjälpa dig med att utföra sådana mätningar.

Gör rent hus med en riktig sanering

När du letar efter hjälp med sanering Malmö till låg sanering kostnad så kan du hitta den hos företaget Adexia Service AB. Vi är ett företag med inriktning på entreprenad städning och vi tar uppdrag från både offentliga organisationer och privata företag. När du anlitar oss får du hjälp av välutbildad och miljömedveten personal och vi håller oss alltid inom tidsramen så att du kan planera in renoveringen direkt efter att vi sanerat klart. Vi är inställda på att göra vårt yttersta för våra kunder och lämnar dessutom Nöjd-Kund-Garanti. Välkommen in om du är i behov av sanering eller någon av våra andra tjänster.