Multiservice

Multiservice, flera tjänster under samma tak

Multiservice är ett sammanfattande ord på de tjänster vi erbjuder våra kunder. Vi har lång erfarenhet inom städning både när det gäller privata bostäder, kontor, trappstädning och fönsterputsning och vår personal är professionell och pålitlig. Våra medarbetare är utvalda med omsorg från vår sida så ni kan känna er trygga med att städningen blir väl utförd och det är alltid samma person som kommer till er för att utföra arbetet. Vi erbjuder även hjälp med flyttstädning så ni kan fokusera på att flytta och överlämna städningen i våra trygga händer. Andra tjänster vi erbjuder är klottersanering, högtrycksarbeten och byggstädning där vår personal alltid bär den skyddsutrustning som krävs för arbetet. Löpande underhåll och skötsel av trädgårdar där det ingår klippning av gräsmattor, rensning i rabatter, krattning med kunnig personal inom trädgårdsarbete som skapar en trevlig utemiljö för både privatkunder och företag . Vi har även personal som utför snöröjning från tak när det behövs under vinterperioden.

Varför multiservice?

Multiservice innebär att vi kan tillhandahålla olika slags tjänster inom ett och samma företag. Vi har lång erfarenhet på professionell nivå inom städ, sanering, trädgårdsarbete men även inom byggstädning. Vill ni ha hjälp med byggstädning Lund kontakta gärna oss så kommer vi överens om arbetet och vi anpassar oss alltid efter kundens önskemål. När det gäller byggstädning jobb utför vi bland annat enklare rivningsarbeten, städning i driftarbetet, ombesörjer hanteringen av sopor vid byggarbetet, besiktningsstädning. Ta gärna kontakt med oss då önskemålen varierar från olika arbetsplatser. Vår personal är professionell och bär alltid de skyddskläder som erfordras vid arbete på en byggarbetsplats som skyddsskor, hjälm och reflexklädsel. Behöver ni ytterligare arbeten utförda utöver byggstädning kontakta vår kundservice, vi fokuserar på nöjda kunder och kan erbjuda kvalitetssäkrad städning med miljövänliga produkter. Vår personal har genomgått en grundutbildning, har ett professionellt bemötande gentemot våra kunder och ni känner igen dem då de alltid har arbetskläder med logga från Adexia Service AB samt ID kort.

Multiservice när ni inte hinner med själva

Adexia Service AB erbjuder professionell städning till marknadsmässiga priser till våra kunder som består av privata och offentliga företag och privatpersoner. Vi har lång erfarenhet inom städ hos bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare och vi strävar alltid efter att utföra ett fullgott arbete inom bestämda tidsramar. Multiservice Malmö erbjuder städning där vi anpassar oss efter era krav då behovet av städning kan se olika ut när det gäller vilken nivå ni vill ha arbetet utfört på. Vi strävar efter att erbjuda städning med hög standard till bra mutiservice pris till våra kunder. Tillsammans med våra utbildade medarbetare erbjuder vi kvalitativ städning till våra kunder.