Kontorsstädning

Fokusera på din verksamhet genom att överlåta kontorsstädning till oss

Det är viktigt att hålla kontoret rent och fint för att vistelsen på kontoret ska bli tillfredsställande. Men att anställa egna städare och utöka personalen med folk som sköter detta kan vara både krångligt och ta tid från verksamheten på kontoret. Skulle du även ha flera kontor att se över underlättar det stort om du har samma personer som är ansvariga för städningen. Tjänsten vi erbjuder dig på Adexia Service AB är att vi sköter all din kontorsstädning. Genom att anlita oss kommer du få utbildade och duktiga städare som sköter om ditt eller dina kontors rengöring. Du kontaktar oss enkelt här på hemsidan och bokar in ett möte för att sedan snabbt och smidigt komma igång med våra tjänster. Vi sköter sedan allt från städning av golven, tömning av papperskorgar till vattning av blommorna. Meddela oss om vilka städbehov du har så löser vi det åt dig.

77-slider-garantistad

Varför kontorsstädning?

Att hitta egen personal som sköter städning på kontoret kommer självklart med en del ansvar och uppgifter. Den största och viktigaste saken är såklart anställning av ny personal för städningen. Detta kräver allt från intervjuer till det ekonomiska kring anställningar. Genom att istället anlita kontorsstädning ab slipper man tänka på det juridiska, ekonomiska och även praktiska kring kontorsstädare. Genom att anlita oss kommer du få faktura för det jobbet vi utför och lätt kunna anpassa budgeten utan att tänka på något annat. Förutom att tillhandahålla dig med den städhjälp du behöver, oavsett hur omfattande den kan vara, kommer vi även att sköta om kontorsstädare lön och villkor etc. Att lägga över sin kontorsstädning på någon annan är i dagsläget det vanligaste man gör i situationen. Vår erfarna och duktiga personal kommer se till att ditt eller dina kontor alltid se städade, rena och inbjudande ut.

Kontorsstädning till ett bra pris med Nöjd-Kund-Garanti

Genom att anlita oss för din kontorsstädning Malmö kommer du inte längre behöva oroa dig för städningen. Vi är ett serviceföretag som kommer med ett bra och konkurrenskraftigt kontorsstädning pris som anpassar oss efter vilka städbehov ditt kontor har. Här på Adexia Service AB vill vi att du ska vara fullt nöjd med din städning och därför håller vi en hög kvalité på våra utförda jobb. Vi erbjuder dig en Nöjd-Kund-Garanti för att visa att din önskemål tillsammans med en hög kvalité på städningen alltid kommer först. Vänta inte längre med att få igång städningen på ett smidigt sätt och kontakta oss!