Klottersanering

Få dina byggnader fria från klotter med vår Klottersanering

Vare sig man är en förening som äger bostadshus eller förvaltare av byggnaderna vill man att husen ska se fina och rena ut. Klottrare dyker upp när man minst anar det och målar huset med de färger och mönster som klottraren vill. Genom att anlita oss för att sköta din klottersanering kommer dina hus att bli rena och fina från påtvingat kludd och målningar. Det finns många sätt man tar sig an klottring, vilket oftast är beroende av vilket material fasaden består av. Det finns kemisk sanering som innebär att man spolar bort klottret. Detta är den vanligaste formen och den metoden som personer mest förknippar med saneringsarbetet. Det finns även mekanisk sanering som innebär att man tar bort klottret med hjälp av blästring. Efter denna typ av sanering kan ytan bli lite mörkare och då används en teknik som heter Buffing för att återställa fasadens färg och glans.

1494011_1200_675

Varför klottersanering?

Det är viktigt att du tar väl hand om dina fasader. Precis som att det är viktigt att måla om trähus när färgen börjar ge sig, är det viktigt att få bort klotterfärg från din fasad. Förutom att det gör huset mera trivsamt och välkomnande genom att hålla det rent och fint, gör det även att inga onödiga kemikalier stannar på fasaden. Att använda sig av kemisk klottersanering medel kan låta väldigt miljöfarligt. Sanningen är dock att det är väldigt harmlöst för miljön. När man sanerar med att kemiskt spruta bort klottret, gör man det med medel som är miljöanpassade och biologiskt nedbrytbara. Här på Adexia Service AB tillhandahåller vi dig med all personal som behövs och de medel som krävs för dina klottersanering jobb. Detta möjliggör att du som kund inte behöver lägga tiden på att utbilda och köpa in material för denna typen av jobb.

Vår Klottersanering håller dina byggnader rena och boende nöjda

Genom att överlåta dina klottersanering jobb till oss på Adexia Service AB slipper du oroa dig för klottret. Med vår utbildade och duktiga personal på plats, blir klottret ett minne blott utan att du behöver göra någonting. Skulle du vara i behov av klottersanering Malmö är vi det rätta företaget att ta oss an dina jobb. Vi är ett serviceföretag som står för hög kvalité och ett konkurrenskraftigt klottersanering pris. Vi vill att du ska vara lika nöjd med jobben som vi är och erbjuder dig även en Nöjd-Kund-Garanti. Lämna sanering till oss och spendera din tid på din kärnverksamhet.