Golvvård

Golvvård på rätt sätt till bra pris

Tar det för mycket tid att dammsuga, skura och pyssla om golv med rätt produkter utifrån vad golven är gjorda av? Var inte orolig. Vi sköter dina golv och erbjuder dig bästa möjliga pris så att du kan få tid över till annat. Golvvård handlar inte bara om en snabb rengöring som ger golven en ren och snygg känsla, utan med en rätt genomförd rengöring av säkrar det även skydd mot väta, små repor och svåra fläckar. Med ompysslade golv får du dessutom en mer hygienisk inomhusmiljö. Golv som sköts på fel sätt blir svårare och dyrare att rengöra med tiden så det brukar löna sig med bra vård av golv. Förutom regelbunden underhållsrengöring behöver de flesta golv ytbehandlas lite mer grundligt en eller två gånger om året. Det är inte bara bra för golvet utan kan också skapa en wow-känsla i dina rum då de blir så mycket snyggare.

golvvard

 

Varför golvvård?

De flesta golv har lång livslängd om de sköts på rätt sätt men det är inte alltid så enkelt att veta vad som är rätt för just dina golv. Du behöver veta vad ditt golv är av för material. Golvvård linoleum är nämligen en helt annan syssla än golvvård anpassad för trägolv. Bara när det gäller trä finns det dussintals om inte hundratals golvvårdsprodukter ute i handel och om du inte är insatt i vad som är bäst för dina golv påverkas golvens utseende och smutsbeständighet och i värsta fall kan golven livslängd påverkas negativt vilken kan bli en dyr historia. Bara när det gäller trägolv – för att ta ett exempel, kan du välja mellan att t.ex. såpskura, olja in och vaxbehandla golven. Även den enklare golvvård som du bör utföra varje vecka påverkas av om golvet tidigare behandlats med olja, såpa, golvfärg, vax eller lack eller en kombination av dessa olika metoder. Vi gillar golv och tar gärna hand om denna syssla åt dig!

Golvvård lönar sig i längden

Adexia Service AB är ett serviceföretag med höga kvalitetsmål och Nöjd-Kund-Garanti. Gör du en sökning på golvvård priser kommer du att se att vi är mycket konkurrenskraftiga. Det gäller alla typer av städning i såväl enskilda hem som för bostadsrättsföreningar. Hemtjänster har i och med skattereduktionen på hushållsnära tjänster blivit en svåröverskådlig marknad med många aktörer. Vi vill vara det pålitliga alternativet för t.ex. golvvård Malmö och vi tar dina unika behov av städning på största allvar. Våra duktiga medarbetare är nyckeln till detta. Hör av dig till oss så pratar vi vad för städning du behöver oavsett om det handlar om en stor flyttstädning eller om ett återkommande behov av veckostädning.