Fönsterputs

Fönsterputs för privat och företag

Adexia Service AB erbjuder fönsterputsning till både privatpersoner, företag och till butiker. Våra tjänster: – Vanlig fönsterputs – Puts med lift , gör att vi kan hjälpa er med stora fönster och glastak i exempelvis ett köpcentra– Fasadtvätt – Specialputs Vi rekommenderar att ni putsar era fönster minst en gång per år. Kanske vid vårstädningen eller inför hösten? Tjänsten kan även köpas vid flytt. Medarbetarna har lång erfarenhet och vi kan därför erbjuda kvalité och kunnande om arbetet. Vi värnar om miljön och strävar efter så lite påverkan som möjligt vid städ och tvätt samt håller oss uppdaterade på nya metoder. Medarbetarna har alltid arbetskläder med tydlig märkning på varifrån de kommer och de kan uppvisa ID-kort. De skriver dessutom på ett sekretessavtal vid anställning, vilket betyder att vi kan garantera tystnadsplikt. Hör av er för en offert med era önskemål, så ska vi se till att uppfylla dem.

fonsterputs-stockholm3

 

Varför fönsterputs?

Brukar det bli flammigt när du putsar dina fönster? Lämnar skrapan ränder och blir det inte bättre hur mycket du än gnider? Våra fönsterputsare är skickliga på sitt jobb och kan knepen för att få fönstren skinande rena. Fönsterputs tips Redskap. Ha ordentliga redskap. Vi använder proffsredskap som gör skillnad och det märks på resultatet. Det viktigaste av dem alla är gummiskrapan eller skvissen som den kallas på fackspråk. Den ska ta bort rätt mängd vatten och medel från rutan utan att lämna efter sig ränder. De bästa skraporna hittar du i butiker som säljer utrustning för yrkesfolk. Vidare behövs en så kallad päls, mjuk tvättsvamp eller liknande som du använder till att applicera vattnet på rutan med. Sist är microfiberduken viktig. Den har en väldigt bra uppsugningsförmåga och torkar upp de vattenrester som finns kvar runt karmarna efter att du dragit med skrapan. Vi försöker vara så miljömedvetna som möjligt utan att det påverkar resultatet. Ett bra putsmedel ska lämna glasets yta skinande blank med en skyddande finish mot smuts. Våra medarbetare är extremt kunniga och slutar aldrig öva och bli bättre på att putsa fönster.

Fönsterputs med erfarenhet och kunskap

Adexia Service AB är ett serviceföretag med lång erfarenhet i branschen. Adexia Service AB har varit verksamma i Stockholm i över 20 år och har ständigt utvecklats och vuxit. Företaget slogs ihop med Städgruppen Öresund och kan nu erbjuda städtjänster även runt Malmö. Vi lämnar alltid en nöjd-kund-garanti på våra jobb och ser till att utföra uppdragen enligt överenskommelse med kunden. Personalen är proffsiga, vänliga och tar sitt jobb på stort allvar. Fönsterputs Malmö Företaget expanderar sin verksamhet och kan nu erbjuda fönsterputsning i Malmöregionen. Som alltid har vi ett bra fönsterputs pris utan att tumma på kvalitet. Ring för offert.