Fastighetsskötsel

Fastighetsskötsel är bra service till rimligt pris

Skötsel av en fastighet kan innebära olika saker beroende på kundens behov och typen av fastighet. Oftast handlar det om service riktad mot flerbostadshus med gemensamma utrymmen som trappor, hissar och tvättstuga samt gemensamma system för uppvärmning, el och avlopp. Fastighetsskötsel kan, beroende på hur avtalet ser ut, innebära underhåll av delade utrymmen och husets fasad inklusive fönster, återkommande översyn av system för t.ex. värme och sanitet samt problemlösning om en olycka inträffar. Regelbunden avloppsrensning är ett exempel på en syssla som kan bespara er såväl ett smutsigt arbete som framtida problem. Problem med läckande tvättmaskiner och ljuskällor i delade utrymmen är andra typiska fall för fastighetsskötaren. Du avgör själv vad för sorts insatser som du har behov av. Skötsel av en fastighet kan även innebära tjänster i trädgårdar som nedsågning av grenar son blivit skrymmande samt omvårdnad av trädäck och altaner. Det är ofta en besparande åtgärd i vårt nordiska klimat. Trä åldras snabbare om det inte sköts.

2010_05_28_015739-1024x682

Varför fastighetsskötsel?

Många olika faktorer avgör vilken kvalitet boendet har i en viss fastighet. En aspekt som påverkar en fastighets värde i ganska hög grad är hur den sköts. Det är inte bara det att väl fungerande fastighetsskötsel håller fastigheten i ett skick som förbättrar livslängden på en rad inredningsdetaljer och installationer. Professionellt och regelbundet utförd fastighetsskötsel har också en bra effekt på sämjan mellan dem som kanske annars hade fått ta hand om städning och underhåll själva. En vanliga källa till konflikter i hyresrätts och bostadsrättsföreningar är olika ambitionsnivåer i de gemensamma sysslorna bland de boende i fastigheten. Men pålitlig leverantör av fastighetsskötsel slipper ni detta problem till en förhållandevis låg kostnad per hushåll. Fastighetsskötsel kan även innebära att de små problem med t.ex. gemensamma vitvaror som är ofrånkomliga i längden kan lösas på ett fackmannamässigt sätt, eller kanske undvikas! Proffsig fastighetsskötsel från ett och samma företag innebär att huset får sina egna experter. Fastighetsskötarna lär sig snabbt det mesta om huset och kan ofta hitta lösningar snabbare än t.ex. dyra akututryckande rörmokare.

Professionell fastighetsskötsel gör er tryggare

Funderar du på att beställa fastighetsskötsel Malmö så är Adexia Service AB ett pålitligt val. Vi kan erbjuda Nöjd-Kund-Garanti som bygger på lyhörd kundkontakt och stort kunnande inom fastighetsskötsel. Det är inte en enkel sak att ansvara för en större fastighet. Problem kan få svåra konsekvenser som drabbar många och som kan vara dyra att åtgärda. Låt oss bidra till att höja såväl värdet på er fastighet samtidigt som det blir trevligare och kommer att kännas tryggare att bo i den. Jämför gärna fastighetsskötsel priser mellan olika aktörer. Vi på Adexia Service AB vet att vi kan erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser i förhållande till den kvalitet och höga servicekänsla som vi levererar.