Centrumstädning

Njut av ett rent köpcentrum med våra tjänster för centrumstädning

Vare sig du sköter om ett köpcentrum eller är del av en förening för ett mysigt gångstråk i innerstaden, är det viktigt att det är rent och snyggt. Genom att använda sig av våra tjänster för centrumstädning kommer du alltid ha ett centrum som är rent och fint. Vår duktiga och utbildade personal för denna typen av jobb ser till att det oavsett väder blir rent och fint. Genom att plocka upp skräp, tömma papperskorgar, våttorka golven och se till att badrummen alltid är skinande rena, löser vi din städning. Vår personal är van vid denna typen av jobb och samarbetar väl med den övriga personalen. Genom att smidigt jobba tillsammans med butiksägare, väktare, fastighetsskötare med mera, kommer arbetsmoralen vara på topp. Våra erfarna städare är även vana vid att hantera kunder och kommer bemöta alla med ett leende och svara på eventuell frågor som skulle uppstå.

1456366623clean11

Varför centrumstädning?

Att äga eller driva ett köpcentrum eller att vara ansvarig för en innerstad kommer med många saker att ansvara över. Genom att lämna bort en sak som centrumstädningen kommer det vara en sak mindre på ditt bord att oroa dig för. Vi ser till att anställa, utbilda och få personalen att vara på plats hos er. Genom att höra av dig till oss här på hemsidan kan vi få fram en offert till dig och väljer du oss är det bara en faktura som ska betalas. Oavsett vilket städbehov ditt centrum är av kommer vi att kunna lösa detta professionellt. Skulle vintern slå till tidigt eller regnvädret komma plötsligt, behövs det alltid mera städning för att hålla det fint. Detta är något du inte behöver oroa dig för om du väljer våra tjänster. Vi har koll på väder och anpassar vår städning efter de behov som kan dyka upp.

Lämna bort din Centrumstädning tills oss och få tid över

Här på Adexia Service AB är vi ett serviceföretag som vill att du ska vara lika nöjd med jobben som vi är. Ett steg i denna riktningen är att erbjuda dig en Nöjd-Kund-Garanti för att vi ska nå det bästa resultatet. Företagets armar sträcker sig till flera områden i Sverige och skulle du vara i behov av till exempel centrumstädning Malmö, är vi ett alternativ som eftersträvar hög kvalité på våra jobb. Vi erbjuder dig ett konkurrenskraftigt centrumstädning pris för att din plånbok inte skall påverkas av ett rent och fint centrum. Lämna städningen till oss och fokusera ännu mera på din verksamhet.