Byggstädning

Rensa upp i lokalerna med byggstädninng

En renovering av din fastighet medför oftast en hel del damm och rester av puts. Den kan även efterlämna skräp och i värsta fall färgstänk. För att städa upp innan någon kan vistas på heltid i lokalerna krävs en rejäl byggstädninng och utvädring. Samtliga fönster behöver rengöras och rester av färg och tejp måste tas bort innan snickerierna torkas av och eftersom golven blir utsatta för mycket damm så måste de dammsugas noggrant innan de våt torkas. Byggdamm kryper gärna in bakom element och skåpdörrar så därför måste även de göras rena. Har renoveringen eller tillbyggnationen ägt rum i anslutning till ett kök så kan spis och kylskåp också behöva torkas av ordentligt och gäller det ett badrum så måste både kakel och emalj rengöras noga. Även golvbrunnar måste kontrolleras så att inget hinder har hamnat där. Det är mycket jobb att byggstäda och du gör klokt i att anlita en firma med erfarenhet för jobbet.

BYGGSTÄDNING

Varför byggstädning?

Du tjänar tid på att anlita professionell hjälp när du vill städa upp efter en renovering. Dessutom kan personer med rätt kompetens avgöra vilka kemikalier som är nödvändiga och du får det rent och snyggt på en gång. Ligger renoveringen på övervåningen är det lätt hänt att det blir stökigt i trapporna också. Hantverkare behöver många verktyg och det blir en hel del spring upp och ner. Material kan lämna spill och i värsta fall kan färg följa med skorna ut. Då kan det vara praktiskt att anlita samma städfirma som utför byggstädningen till att städa trapporna. Trappstädning vad ingår? Torr och våt moppning ingår alltid och dessutom brukar trappräcken och dörrhandtag alltid torkas av. Prata alltid med din städfirma innan ni ingår avtal, det går alltid att komma överens om hur jobbet ska utföras. Du behöver inte leta länge för att hitta någon som sysslar med trappstädning Linköping.

Professionell byggstädninng gör verksamheten effektivare

Byggstädning Malmö kan du hitta hos Adexia Service AB till rimligt byggstädning pris. Vi har mycket kompetenta medarbetare som utför städningen med stor noggrannhet. Du får dina lokaler grundligt rengjorda och kan samtidigt ägna dig åt viktigare saker inom din egen verksamhet. Vi är ett företag som tar kunden på allvar och vi siktar alltid på att slutföra våra arbetsuppgifter med gott resultat och enligt schema så att inte din tidsplan spricker. Anlita kunniga städare efter renovering och ombyggnad så kan du gå vidare direkt och börja utnyttja dina uppfräschade lokaler på en gång utan att behöva oroa dig för att damm eller tejp finns kvar i rummen.