Butiksskötsel

Professionell butiksskötsel för en fräsch miljö

Att hålla din butik städad och ren är avgörande för hur väl din butik lyckas. En välstädad butikslokal är inbjudande och ger ett seriöst intryck. Vi hjälper dig med sådant en arbetsdag inte räcker till med att ordna. Är fönstren smutsiga syns det för besökaren och vi vill hjälpa dig med det. Vi vill ge er butik möjligheterna att lyckas med butiken utan att tänka på det tråkiga med butiksskötsel. Vi städar, skurar, torkar så ert företag ger en så bra bild visuellt den kan och du får tid till att göra det ni kan bäst, driva en butik. Med enade krafter vinner alla. Vi har lång erfarenhet i branschen och vet vad som krävs av oss. Vi tror på en dialog så vi båda får ut så mycket som möjligt av samarbetet. För det så vi ser det, ett samarbete. Vi vill hjälpa ert företag att lyckas.

convenience-store

Varför butiksskötsel?

En välstädad butik skapar en trivsam arbetsplats för de anställda och kunderna uppskattar att återkomma för att göra sina inköp i en ren miljö. Det känns inte professionellt när man går in i en butik där städningen negligerats oavsett hur bra butiken är och hur kunnig personalen än är. Vi vill hjälpa ert yttre att matcha ert inre. Ni kan driva en affär, vi kan städa. I en stressad butiksmiljö finns sällan tiden till att städa ordentligt, det vet vi och vi vill då erbjuda en lösning som alla vinner på. Adexia Service AB är ett serviceföretag som är mån om att ni ska vara nöjda, det är därför självklart nöjd-kund-garanti finns. Ta kontakt med oss så kan vi berätta vad vi kan hjälpa din butik med. Vi är övertygade om att hitta en deal som passar oss båda. Tillsammans ger vi ditt företag bäst chans.

Butiksskötsel är något vi hjälpa dig med.

Vi på Adexia Service AB hjälper dig med er butiksskötsel. Vi månar om att er butik ser välskött ut, både på insidan och utsidan och det är där vi kommer in. Butiksskötsel Malmö är något vi verkligen kan och hoppas du litar på oss. Vi är ett etablerat serviceföretag som värnar om kvalitet och nöjda kunder, vi har självklart en nöjd-kund-garanti! Hör av dig till oss direkt och hör vad just er butiksskötsel pris skulle bli. Inte övertygad än? Läs vidare på vår hemsida och förvissa dig om vår kompetens samt önskan att vilja få till en så bra deal för både ditt och vårt företag.