Flyttstädning

Flyttstädning – vi gör det viktiga jobbet

Alla som en gång har flyttat vet att det är väldigt mycket att tänka på vid en flytt. Du ska packa, adressändra och planera. Att slippa den viktiga flyttstädningen kan kännas skönt, då den både tar energi och tid. Du vill kunna fokusera på att inreda din nya bostad samt vara säker på att din gamla bostad lämnas i bra skick. Flyttstädning är en sak som du kan överlåta till någon annan med gott resultat. Varje fastighetsägare har sin kravlista över vad som ska vara städat och rengjort vid flytt. Det kan också skilja sig mellan hur en hyreslägenhet och en bostadsrätt eller villa ska städas. Äger du din bostad har de gamla och nya ägarna större möjligheter att själva komma överens om bostadens städning. Vi anpassar självklart våra städrutiner efter era önskemål. Vi är ett seriöst bolag med ett långsiktigt företagsmål som räknar med en tredubblad kundkrets inom fem år.

Varför flyttstädning?

Flyttstädning checklista – Allmänt – Rengöring av målade ytor. Fönster – invändigt, utvändigt och emellan. Om persiennerna tillhör bostaden ska även dessa rengöras. Dörrar – glöm inte ovansidan. Garderober och liknande – Inredning som hyllplan och eventuella trådbackar ska torkas av. Eluttag och ventilation ska rengöras. Tak, väggar och golv ska dammsugas och våttorkas. Dammsug emellan element. Badrum – Dusch och badkar, viktigt att rengöra golvbrunnen. Speglar och fast inredning som handdukstork och toalettskåp ska torkas ut. Handfat – torka undertill, tänk på kranens kanter. Se till att det inte är stopp, rensa bort allt hår, tandkrämsrester och gamla avlagringar. Toalettstol. Rör och ledningar ska dammtorkas. Kök – Skåp ska torkas med fuktig trasa. Diska alla lösa delar i kylskåpet och torka ur det. Glöm inte gummilisten där det lätt samlas matrester. Dra fram spisen, torka kanter och bakom. Ugnen ska rengöras. Fläkt och filter ska rengöras. Flyttstädning tips – Gör en planering, följ den och pricka av de ytor som du har städat. Börja med fönster, garderober och skåp. Lägg extra tid på kök och toalett/badrum.

Flyttstädning – så att du kan fokusera på din nya bostad

Adexia Service bildades när Adexia Service gick samman med Städgruppen Öresund. Från att ha varit verksamma inom entreprenadstäd i Stockholms län, finns vi nu även i Malmö. Vi erbjuder god kvalité på våra jobb, något som har lett till våra 20 år i branschen. Jobben utförs enligt överenskommelse med kunden och vi tillämpar nöjd-kund-garanti. Flyttstädning Malmö Företaget expanderar och kan nu erbjuda flyttstädning i Malmöregionen. Medarbetarna har rätt utbildning och måna om att göra ett bra jobb. Flyttstädning pris Som alltid har vi bra priser utan att tumma på kvalitet . Vi utgår alltid från kundens och respektive fastighetsägares krav på slutstädning. Kontakta oss för prisuppgift.